Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr a fost preluat de elicopterul SMURD după ce s-a electrocutat la Combinatul de Hârtie şi Celuloză din Drobeta Turnu Severin

Accident de muncă la Combinatul de Hârtie şi Celuloză din Drobeta Turnu Severin, acolo unde un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a electrocutat.

Diana Bostan,

Elicopterul SMURD


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corporală, fiind preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Bucureşti.

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD pentru transport la Bucureşti 

”La data de 06 iunie a.c., ora 07.23, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că un coleg de al său s-ar fi electrocutat în timpul unei manevre de lucru.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost văzut plutind pe râul Mureș. Martorul a sunat la 112

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Birourilor  Ordine Publică şi Investigaţii Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin s-ar fi electrocutat în timp ce efectua o manevră de lucru la unul din tablourile electrice.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Tânărul s-a electrocutat în timpul muncii

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.

Citește și: Un turist a fost găsit mort în munții Făgăraș, într-un sac de dormit

Victima a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, fiind preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la București.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI