Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr a fost prins în vama Sculeni cu un permis fals, ascuns în încălțări

Tânărul prin în vama Sculeni primise actul fals cadou de ziua de naştere. Acesta îl ascunsese în pantof.

Alexandra Costea,

Un tânăr a fost prins în vama Sculeni cu un permis fals, ascuns în încălțări

[Sursa foto: Poliţia de Frontieră]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul în vârstă de 23 de ani era pasager într-un autocar sosit din Republica Moldova. Polițiștii de frontieră din vama Sculeni au descoperit permisul de conducere fals, în urma controlului efectuat tânărului.

[Sursa foto: Poliţia de Frontieră]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Scandal la o școală din Constanța, unde profesorii primeau cadouri considerabile. Totul a ieșit la iveală după ce un elev premiant a fost lăsat repetent pentru că nu a vrut să „cotizeze”

Permisul de conducere fals fusese primit cadou

,,Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un tânăr, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere fals.  În data de 26 octombrie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, pasager într-un autocar. 

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări amănunţite, descoperind astfel, în pantoful persoanei un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova.  Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.  Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că a primit permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră de la un prieten, fiind cadou de ziua sa. 
Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", precizează un comunicat emis de Poliţia de Frontieră Română.

Citeste si: Crimă șocantă: o profesoară a ucis o copilă de nouă ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI