Un tânăr a amenințat trei persoane cu un cuțit, în fața unui bar din localitatea Bicaz. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Tânărul de 22 de ani este din Hangu. Victimele au vârsta între 25 și 30 de ani.

Citeste si: Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Acesta a avut un comportament violent și asupra unui echipaj medical sosit la fața locului.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citeste si: Atac armat în Carolina de Nord. Cel puțin 5 morți și mai mulți răniți

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Bărbatul din Gârcina, Neamț, și-a înjunghat soția, a lăsat-o să moară, apoi s-a dus să bea, iar când s-a întors, s-a culcat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Crima a avut loc pe data de 18 februarie 2022, când un bărbat de 59 de ani din comuna nemțeană Gârcina și-a agresat nevasta, de 51 de ani.

Citeste si: Mesajul sfâșietor trimis de chirurgul Radu Mirică înainte să se sinucidă. Motivul ar fi fost certurile dintre cei doi soți

Acesta a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Cheltuielile judiciare ajung la suma de 1.500

de lei. Bărbatul era beat, iar crima a avut loc chiar în locuința celor doi. În timpul audierilor, acesta nu a recunoscut crima, ci doar altercația cu soția.

Citeste si: VIDEO- Tânără de 26 de ani, ucisă de iubitul recidivist. Bărbatul și-a mai omorât o fostă concubină

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat în dosarul(...), pentru comiterea infracţiunii de omor- în forma violenţei în familie, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu 19.02.2022 şi până la 20.03.2022, inclusiv“, conform Tribunalului Neamţ. Ulterior măsura a fost prelungită succesiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si