Tânărul se afla sub influența cocainei și a alcoolului și a încercat să mituiască un polițist.
„La data de 11 decembrie, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie- Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au procedat la prinderea în flagrant a unei persoane în vârstă de 25 de ani din municipiul Giurgiu, după ce a promis o sumă de bani unui agent de poliţie pentru a nu lua măsurile legale ce se impun privind sancţionarea sa.

Citește și: Un bărbat, de 30 de ani, a fost depistat în timp ce conducea maşina sub influenţa drogurilor

În fapt, în aceeaşi zi, în jurul orelor 16.00, un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Braşov- Poliţia Staţiunii Râşnov, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, pe raza localităţii Râşnov, un conducător al unui autoturism, iar în urma verificărilor pe linia depistării conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice/substanţelor psihoactive, s-a constatat că acesta în urma testării cu aparatul alcooltest Drager, avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.", transmit autoritățile.

Tânărul a încercat prima dată să îi dea suma de 500 de lei, apoi 1.000 de lei, iar într-un final i-a promis suma de 5.000 de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Șoferii care vor conduce beți la volan și vor face accidente cu victime riscă să ajungă la închisoare

Un bărbat, de 30 de ani, a fost depistat în timp ce conducea maşina sub influenţa drogurilor

Polițiștii din Mehedinți au depistat un șofer, de 30 de ani, în timp ce conducea maşina sub influenţa drogurilor. Testele au ieşit pozitive la cocaină.

„La data de 02 decembrie a.c., ora 15.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Strehaia au depistat, în trafic, un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, după ce a consumat substanţe psihoactive”,  a transmis, vineri seară, IPJ Mehedinţi.

Citește și:  Descinderi în Arad la persoane bănuite de înșelăciune și uz de fals

Sursa citată a precizat că şoferul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si