Un tânăr de 22 de ani a provocat un accident rutier, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. O pasagerî de cetățenie străină, în vârstă de 25 de ani a fost transportată la unitatea medicală.

Și pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la accidentul rutier petrecut în localitatea Luncani.

Citește și: Accident în lanț. Impact violent între un TIR, un autocar și o mașină

Accident în lanț. Impact violent între un TIR, un autocar și o mașină

Circulația a fost restricționată, joi dimineață, pe DN 65, în zona localității Cerbu din Argeș. Un TIR, un autocamion și un autoturism s-au ciocnit. 

Un TIR, un autocamion și un autoturism s-au ciocnit.

Citește și:  Un tânăr fără permis a provocat un accident în Dolj și a fugit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Pe DN 65, la kilometrul 100+800 de metri, în zona  localităţii Cerbu, judeţul Argeş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism, un autocamion şi un autocar de transport persoane, în care se aflau 15 pasageri.

Nu au rezultat victime. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Piteşti- Slatina, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei",

se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește și:  Accident grav cu patru victime. O persoană și-a pierdut viața

Accident grav cu patru victime. O persoană și-a pierdut viața

O persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs miercuri seară, în localitatea Borlești, județul Neamț.

Un accident rutier s-a produs, miercuri seară, în localitatea Borlești, în care au fost implicate două autoturisme. Șapte persoane au fost implicate, iar două au rămas încarcerate.

„Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au acţionat pentru   scoaterea celor două victime, ambele pasagere in acelaşi autoturism.

Citește și:  Accident grav în Capitală. Mai multe persoane au fost rănite

Una dintre victime a fost scoasă din autoturism în stare de inconştienţă. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ. Din păcate, femeia în vârstă de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia",   a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Alte patru persoane au fost preluate și transportate de echipajele SAJ și SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț.

Citește și:   Accident grav între un autobuz și alte două mașini. Două persoane au ajuns la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si