Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat pentru News.ro ca un tanar a murit la Cetatea Devei incercand sa se fotografieze.

”Un tanar de 28 de ani din Deva care a incercat sa isi faca o fotografie intr-o zona interzisa publicului, la Cetatea Devei, a alunecat si a cazut patru metri in gol si a murit. Se pare ca acesta era insotit de o persoana in momentul accidentului”, a spus Bogdan Nitu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii investigheaza cazul pentru a stabili circumstantele producerii incidentului, desi din primele date reiese ca a fost vorba despre un accident.

Cetatea Devei se afla in administrarea Primariei si a fost redeschisa publicului anul trecut, dupa un amplu proces de restaurare.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si