Close sidebar
Close sidebar

Un tanar a murit dupa ce a cazut de pe un zid al Cetatii Devei, in timp ce incerca sa faca o fotografie

Un tanar de 28 de ani a murit, duminica seara, dupa ce a cazut in gol patru metri de pe un zid al Cetatii Devei, in timp ce incerca sa faca o fotografie intr-o zona interzisa publicului.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu, a declarat pentru News.ro ca un tanar a murit la Cetatea Devei incercand sa se fotografieze.

”Un tanar de 28 de ani din Deva care a incercat sa isi faca o fotografie intr-o zona interzisa publicului, la Cetatea Devei, a alunecat si a cazut patru metri in gol si a murit. Se pare ca acesta era insotit de o persoana in momentul accidentului”, a spus Bogdan Nitu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Politistii investigheaza cazul pentru a stabili circumstantele producerii incidentului, desi din primele date reiese ca a fost vorba despre un accident.

Cetatea Devei se afla in administrarea Primariei si a fost redeschisa publicului anul trecut, dupa un amplu proces de restaurare.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI