Close sidebar
Close sidebar

Un tanar a murit dupa ce a fost strivit intre doua utilaje, pe santierul Autostrazii Sebes-Turda

Un tanar in varsta de 27 de ani a murit, marţi, intr-un accident produs pe santierul Autostrazii Sebes-Turda, barbatul fiind strivit intre un buldoescavator si o basculanta. Autoritaţile au demarat o ancheta si incearca sa stabileasca daca sunt intrunite condiţiile unui accident de munca.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, accidental s-a produs pe santierul Autostrazii Sebes-Turda, in zona Teius-Capud.

Potrivit primelor cercetari, un tanar in varsta de 27 de ani, care lucra cu o autobasculanta, proprietatea firmei sale, a fost lovit de un buldoexcavator ce efectua o manevra de mers cu spatele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Victima a fost practic strivita intre bena autobasculantei si buldoescavator si a decedat.

Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Munca Alba si de catre procurori care au deschis o ancheta urmand a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI