Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți trei au fost răniți, după un accident produs noaptea trecută.

"Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat de 20 de ani, din comuna Prundeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7(str. Calea București), km 173+950m, intersecție cu strada Pârâul Hotului, ar fi intrat în coliziune cu un autotren și un alt auto.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, vătămarea corporală a pasagerei drepta față din același auto și a altor 2 persoane din celălalt autoturism.

Citeste si: Un șofer a fost prins cu 163 km/h într-o localitate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

Un șofer a fost prins cu 163 km/h într-o localitate 

Un tânăr de 24 de ani a dat peste cap aparatul radar dintr-o localitate din Galați. Tânărul a fost prins cu o viteză de 163 de km/h, cu 114 km/h peste  viteza legală admisă  în localitatea din Galați. Polițiștii l-au prins și l-au amendat cu suma de 2.175 de lei, iar permisul i-a fost suspendat.

Citeste si:  Accident mortal provocat la o viteză de 46 de km/h

În perioada 2-28 august, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galaț i au desfășurat o acțiune, pe raza județului Galați, pentru prevenirea și combaterea eventualelor accidente rutiere, iar în această perioadă, 162 de conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Citeste si:  Un mort și patru răniți într-un accident grav în Pasul Mestecăniș

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si