Sebastian Lungu, un tanar seminarist din Iasi, a murit in urma unui accident petrecut in incinta manastirii Putna, judetul Suceava.

Potrivit adevarul.ro, tanarul, in varsta de 17 ani, a murit luni, la spitalul din Iasi dupa ce si-a prins capul intre doua bare de metal, care inchideau un lift pentru carat marfa, intr-o pivnita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Seminaristul se afla la manastire impreuna cu alti patru colegi. El ii ajuta pe calugarii de la bucataria lacasului de cult.

" Pacientul a ajuns la noi cu un traumatism cranio-cerebral sever, cu stare confuzionala, si s-a dispus imediat transferul la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Potrivit fisei din UPU, tanarul s-a lovit de niste bare de metal”, a punctat dr. Mihai Ardeleanu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Suceava.


 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si