Close sidebar
Close sidebar

Un tanar a murit si un copil a fost luat cu elicopterul SMURD in urma unui grav accident in Ialomita

Un tanar de 23 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata seara in Ialomita.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ISU Ialomita, o masina in care se aflau 4 persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile. Un copil de 14 ani a fost preluat cu un elicopter SMURD.

Barbatul de 23 de ani a fost scos din masina fara functii vitale, iar echipele de interventie i-au aplicat manevre de resuscitare timp de 50 de minute. Organismul barbatului nu a raspuns la acestea, fiind declarat decesul lui de catre medicul SAJ, arata Agerpres.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„La locul accidentului au fost mobilizate o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD de la Garda de interventie Tandarei, doua ambulante SAJ de la Tandarei si una de la Slobozia', a precizat purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, Lacramioara Chirea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI