S-A NASCUT A DOUA OARA!

Accidentul a avut loc pe o artera intens circulata din Sibiu, la cateva sute de metri de locuinta presedintelui Klaus Iohannis. Soferul in varsta de 28 de ani nu a mai reusit sa controleze volanul masinii si s-a izbit violent de gardul unei case. Cursa nu s-a terminat aici. Masina a lovit apoi o conducta de gaze si s-a proptit intr-un stalp.

Barbatul povesteste ca tanarul ar fi circulat cu o viteza ametitoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cosmin Stroe, martor: "M-a depasit, era pe axa drumului, pe bada a doua cum ar veni si m-a depasit pe banda 1 si apoi a pierdut control volanului. Si s-a bagat in gard si in casa. Venea tare? Foarte tare! Foarte tare venea."

CURSA CU MASINA PE DRUMUL PUBLIC?

In urma impactului masina a fost distrusa aproape in totalitate. Iar cei care au asistat la accident sunt in stare de soc.

Spun ca numai in filme au mai vazut un asemenea accident.

Lucian Meza, martor: ce am vazut in seara asta m-am crucit! Pur si simplu. 22 de ani de soferie pot sa zic ca s-a nascut a doua oara sau acolo sus in partea cealata il iubeste, dar e un pericol public, sa iei tu patru masini sa le depasesti, sa faci slalom, pe astia eu ii numesc pericol public.

Ca prin minune, tanarul a scapat nevatamat.

Maria Ungureanu: stateam in pat si s-a miscat patul cu mine. Si am iesit afara si am vazut poarta praf, masina praf, am constat ce se vede. Tanarul era afara din masina, iesise? Era afara din masina. A avut ceva noroc. Foarte mare noroc.

Tanarul a ramas fara permis, iar politistii incearca acum sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si