Scenele care iti dau fiori au fost filmate de un taximetrist care observase un barbat atarnat de balustrada unui balcon de la etajul al treilea. In imagini se vede  un alt barbat, fiul victimei, aflat in interiorul apartamentului. In loc sa-si ajute tatal, acesta face un gest socant.

Socati, trecatorii au sunat la 112, iar o ambulanta l-a transportat pe batran la spitalul din Roman. Lovitura a fost crunta.

Victima are plamanii perforati si mai multe coaste rupte, asa ca medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intre cei doi, tata si fiu, scandalul ar fi izbucnit de la bani, au povestit, ulterior, vecinii. Cand tanarul a devenit violent, batranul, speriat, ar fi incercat sa fuga din calea lui, insa agresorul a blocat usa apartamentului. Atunci, omul ar fi incercat sa escaladeze balconul si sa strige dupa ajutor.

Agresorul a fugit, iar politia a deschis un dosar penal pentru tentativa de omor si l-au dat in urmarire nationala. Se pare ca are antecedente. In trecut ar fi facut puscarie pentru fapte de violenta comise in capitala.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si