Close sidebar
Close sidebar

Un tanar bolnav psihic a terorizat un oras intreg! A fost lasat liber pe strazi, dupa ce si-a batut mama si era sa dea foc la casa

Un tanar cu afectiuni psihice a semanat teroare în Arad. Desi nu are discernamant si e violent, baiatul a fost lasat liber pe strazi chiar de catre cei de la psihiatrie, pe motiv ca nu a dorit sa fie internat! ##VIDEO34732##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Ajuns acasa, a dat foc la tot ce-a prins în cale si si-a amenintat cu moartea mama, sora si vecinii. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Baiatul e ca o naluca. Imaginea terifianta ii ingheata pe toti de frica, de la mama, sora si pana la vecini. In schimb, autoritatile, ascunse in spatele unei legi bolnave, se fac ca nu vad. Abia intors de la sectia de psihiatrie, tanarul s-a dezlantuit, din nou.
"Si-a rupt geaca, si-a ars-o. Si-a dat foc la haine. A dat foc el". 

Oare cat va mai trebui sa-si strige disperarea aceasta mama, ca autoritatile sa o puna la adapost de propriul fiu?  
"Sambata m-a batut, duminica m-a batut!"

Baiatul a fost internat in repetate randuri, dar, de fiecare data, mama a fost chemata sa-si ia inapoi fiul cu mintile ratacite.
Ba nu sunt locuri, ba poate fi tratat acasa, mereu s-a gasit cate-o scuza. Desi familia sustine ca bolnavul ameninta ca va fi prapad!

Devenit agresiv, baiatul a fost dus psihiatrie, unde medicii ramasi, de curand, fara sefa lor, care facea teste ilegale pe pacienti, au luat o decizie halucinanta: sa lase liber un individ ce figureaza cu afectiuni psihice, pentru ca nu si-a semnat singur internarea. Cateva ore mai tarziu, avea sa dea foc la tot, in jur.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

E strigator la cer cum medicii de pe ambulanta, asemeni celor de la sectia de psihiatrie, dau un pas inapoi. In ajutor, cheama politia, care, dupa un control fulger, da un verdict si mai socant: 

Oficial, conducerea spitalului judetean Arad nu a vrut sa comenteze decizia de a-l lasa pe bolnavul fara discernamant sa-si refuze internarea. Neoficial, a dat vina pe proasta legislatie, care, de fapt, acopera astfel de decizii naucitoare.
La cererea familiei, tanarul va fi bagat intr-o comisie care-i va decide viitorul.

Fie va fi inchis pentru totdeauna, fie va fi aruncat,iar, in grija grija familiei inlemnite de teama. Teama ca, intr-o buna zi, baiatul ar putea ucide!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI