Copiii se scăldau în momentul în care accidentul s-a petrecut. Autoritățile au fost anunțate după o oră de către un alt băiat. După ce a fost scos la suprafață, medicii l-au resucitat, dar băiatul nu mai dădea semne vitale. Tragedia s-a produs în comuna ieșeană Mogoșești, duminică după-amiază.

Citeste si: Băiețelul de 5 ani care a căzut în râul Cugir a murit

„Am rămas surprins, că am și eu nepoți. Dacă au fost mai mulți și ceilalți au fugit. S-au speriat, au fugit și l-au lăsat pe asta. Ferească Dumnezeu de ce s-a întâmplat.”, spune un bărbat.

Citeste si: Tânărul dispărut din Giurgiu, găsit mort în Dunăre

Băiatul a fost scos după aproximativ 20 de minute

„După aproximativ 20 de minute de căutari, persoana disparută a fost scoasă la suprafață și au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, minorul, în vârstă de 14 ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.”, adaugă Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Patru bărbați, aflați la un pas de înec, salvați de polițiștii de frontieră

„În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cerecetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.”, spune Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.
Băiatul provine dintr-o familie numeroasă și este orfan de tată.

Citeste si: Un copil de 10 ani s-a înecat într-un canal de irigații din Brăila

Băiatul care a căzut în râul Cugir a murit

Salvatorii au reușit să scoată copilul din râul Cugir și încearcă să îl resusciteze. Din nefericire, minorul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul copilului.

Citeste si: VIDEO- Descoperire macabră în Sighetu Marmației. Cadavrul unui copil de 14 ani, ascuns în cușca câinelui

"Acesta a fost scos din apă, iar în prezent este supus manevrelor de resuscitare. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Citeste si:  Tânărul dispărut din Giurgiu, găsit mort în Dunăre


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si