Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 17 din Vrancea s-a sinucis in conditii suspecte. Baiatul a fost gasit mort de parinti

Un elev din Vrancea s-a sinucis in conditii suspecte. Tanarul de numai 17 ani a fost gasit spanzurat, joi, de unul dintre parinti, care a sunat speriat la 112. in ciuda incercarilor, medicii veniti n-au reusit sa-l readuca la viata pe Ionut Catalin M.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Elevul nu a lasat niciun bilet in care sa explice gestul extrem, potrivit libertatea.ro.

Tanarul era in clasa a XI-a la liceul „Simion Mehedinti” din localitatea Vidra, judetul Vrancea. Ionut s-a spanzurat, joi, in casa parintilor sai din localitatea Birsesti. Dupa ce si-au gasit fiul inconstient, oamenii au sunat ingroziti la 112.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cadrele didactice de la liceul la care invata adolescentul sunt socate de gestul extrem.

„Era un copil foarte talentat, pasionat de pictura, iar tot ce e in clasa este realizat de el. Era bland, linistit la ore, un copil bun, cu bun simt, respectuos.

Era o fire introvertita, dar nu a dat vreun semn vreodata ca ar putea recurge la asa ceva. Regret enorm ce s-a intamplat”, a declarat profesoara de limba romana Olimpia Stoenoiu, diriginta clasei in care invata Ionut Catalin M.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI