Medicii care au ajuns la fața locului l-au resuscitat zeci de minute pe băiatul lovit, însă acesta nu a mai putut fi salvat. Atacatorul este un tânăr de 21 de ani.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 12 noiembrie 2022, în jurul orelor 03.00, într-un club din oraşul Murfatlar, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după ce victima o îmbrâncise şi jignise pe concubina sa în apropierea uşii localului public, în mod surprinzător inculpatul a lovit-o cu pumnul în zona capului pe victima, în vârstă

de 18 de ani, astfel că i-a provocat leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în câteva minute, prin hemoragie subarahnoidiană”, spun procurorii.

Citește și: Biletul de adio lăsat de un bărbat din Suceava vecinilor săi: „Sunt bătrân, bolnav și sărac”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânărul de 21 de ani este acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Agresorul are vârsta de 21 de ani

„Am fost solicitați prin serviciul 112, pentru un pacient, căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar. La locul solicitării, s-a deplasat un echipaj SAJ care a găsit un pacient comatos. A fost preluat de echipaj, evaluat, i s-a acordat primul ajutor. S-a solicitat un echipaj cu medic.

Înainte de a ajunge echipajul SMURD, cu medic, pacientul a intrat în stop. Cele două echipaje au efectuat protocolul de resuscitare, dar, din păcate, pacientul a fost declarat decedat”, a declarat medicul Claudia Tatarici de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța.

Citește și: Scene dramatice la Bicaz: un copil de patru ani a căzut de la etajul unui bloc. Mama sa se afla în altă cameră

Inculpatul a formulat o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil”, adaugă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si