Un tânăr de 18 ani a fost surprins pe autostradă cu 203 km/h, deși acesta și-a luat permisul de nici jumătate de lună. Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au derulat marți, 16 mai 2023, o activitate ce a vizat una dintre principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere, și anume viteza peste limita legală. Șoferul a primit o amendă și i s-a suspendat permisul de conducere.   

Citește și: Un șofer a condus în viteză pe trotuar pentru a trece în fața unei coloane

Un șofer a condus în viteză pe trotuar pentru a trece în fața unei coloane

Un incident rutier care putea avea urmări grave s-a produs luni pe o șosea din județul Alba. Un șofer a făcut o depășire ilegală și periculoasă pe trotuar pentru a trece în fața unei coloane.

Un șofer imprudent era să pună în pericol viața mai multor participanți la trafic, după ce a făcut o depășire periculoasă intrând pe trotuar și ajungând în fața unei coloane de mașini.

Citește și:  FOTO/VIDEO- Accident rutier grav. Un bărbat a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina, în Năvodari

În zona respectivă se formase o coloană de câteva mașini, în condițiile în care primul conducător auto intenționa să vireze la stânga și trebuia să dea prioritate autovehiculelor care circulau din sens opus.

Momentele au fost filmate, iar oamenii și-au exprimat indignarea față de inconștiența și lipsa de respect a acestuia.

Citește și:  Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanță pe trecerea de pietoni, în București

Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanță pe trecerea de pietoni, în București

Șoferul unei ambulanțe a pierdut controlul volanului și nu a putut evita impactul cu o tânără care traversa strada.  Accident   rutier, seara trecută, în Sectorul 4 al Capitalei.

O fată de 29 de ani a fost rănită, după ce a fost lovită de o ambulanță, chiar pe trecerea de pietoni, potrivit Observator.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Un autobuz cu elevi a luat foc: imaginile au fost surprinse în județul Galați

Din primele date se pare că șoferul ambulanței nu ar fi observat-o la timp pe tânără și nu a mai putut evita impactul. Mai mult, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din fericire, tânăra nu a fost grav rănită.

Citește și: Cine este Cristi, tânărul de 24 de ani care a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul de un autobuz

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si