„La data de 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, din comuna Gighera, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Dolj.

O femeie de 59 de ani a fost violată

Potrivit sursei citate, în seara de 21 mai 2023, la ora 20:29, polițiștii au fost sesizați de un băiat în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că mătușa sa de 59 de ani ar fi fost violată.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au stabilit că în jurul orei 20.00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeaşi localitate, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, iar prin constrângere ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a mai spus sursa citată anterior.

Oamenii legii l-au reţinut pe tânăr, pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Băiatul a fost introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Marţi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

Un bărbat din Capitală este suspectat că și-ar fi abuzat sexual fetița în vârstă de zece ani

O copilă în vârstă de zece ani din București și-a denunțat tatăl la poliție pentru că a abuzat-o timp de doi ani. Fetița s-a confesat unei polițiste.

Potrivit copilei, aceasta  ar fi fost abuzată timp de doi ani, timp în care a îndurat și bătăi de neimaginat.

Un bărbat din Capitală este suspectat că și-ar fi abuzat sexual fetița în vârstă de zece ani

Polițiștii au ajuns la locuința copilei, din Capitală, în urma unui apel la 112 privind un scandal domestic. Acesta a fost momentul în care fetița i-a povestit unei polițiste calvarul prin care a trecut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO. "Profesoara anului" a fost arestată pentru relații amoroase cu un elev de 16 ani

Fetița a fost preluată din familie și dusă la un centru al  Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului  . 

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru rele tratamente aplicate minorului, violențe în familie și viol, toate în formă continuată. 

Citeste si:  Încă cinci cutremure în România, după cele două seisme cu magnitudine peste 4 produse luni seară- kanald.ro

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si:  Roxana Dobre, surprinsă în miez de noapte la spitalul unde este internat Florin Salam- wowbiz.ro

Citește și:  „Salvatorul” a fost cel care i-a ruiniat viața: O româncă a fost terorizată terorizată de un proxenet

Acesta a fost condamnat la zece ani de închisoare, dar decizia nu este una definitivă, iar după ce-și va executa pedeapsa, bărbatul nu va avea voie timp de cinci ani să-și exercite dreptul de tată, dar nici să se apropie de fiica sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si