În acel moment, un profesor a sunat la 112, iar tânărul a fugit, dar a fost prins de polițiști în scurt timp. Arma, despre care agresorul a afirmat că este un pistol de airsoft, a fost aruncată într-un râu, iar pompierii nu au reuşit încă să o găsească din cauza debitului mare al apei.

Un tânăr a intrat într-un liceu şi a ameninţat o fată cu un pistol, acum este sub control judiciar

”Un tânăr de 18 ani, domiciliat în Cisnădie, a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale din

cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a transmis, vineri, IPJ Sibiu.

Sursa citată a mai transmis că reţinerea s-a dispus pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi tânărul a fost prezentat instanţei care a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Un tânăr de 18 ani, plasat sub control judiciar după ce a intrat într-un liceu şi a ameninţat o fată cu un pistol
Un tânăr de 18 ani, plasat sub control judiciar după ce a intrat într-un liceu şi a ameninţat o fată cu un pistol

Polițiștii susțin că arma cu care tânărul ar fi ameninţat victima nu a fost găsită asupra sa, declarând că a aruncat-o în albia unui râu

”La data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraş, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, ameninţând cu acte de violenţă o elevă.

Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Cisnădie”, au explicat poliţiştii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Tot cu privire la armă, a declarat că era un pistol de tip airsoft cu bile din plastic. Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către poliţişti şi o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă, nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă”, a mai transmis IPJ Sibiu.

Citeste si: Caz ȘOCANT: O femeie a ucis o gravidă, după ce i-a scos cu forța din pântece bebelușul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si