Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 19 ani a condus drogat, a produs un accident şi apoi a abandonat maşina

Un tânăr de 19 ani din Sebeş, judeţul Alba, este cercetat penal după ce poliţiştii au constatat că a condus drogat, a produs un accident şi apoi şi-a abandonat maşina pe banda de urgenţă a autostrăzii A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva au observat, joi, un autoturism abandonat pe banda de urgenţă a autostrăzii, pe sensul de mers Sibiu – Deva.

Maşina prezenta avarii ce păreau a fi provenite dintr-un accident rutier. „Conducătorul auto a fost identificat imediat, fiind vorba de un tânăr, de 19 ani, din Sebeş, judeţul Alba. Acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei, unde a fost testat cu aparatul etilotest şi cu aparatul DrugTest, reieşind că se afla sub influenţa substanţelor psihotrope, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis” , se arată într-un comunicat de presă al IGPR conform Mediafax. 

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Totodată, s-a dispus măsura reţinerii permisului de conducere şi eliberarea dovezii înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

Potrivit Poliţiei Române, pentru fapta sa, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI