Conform reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, oamenii legii au fost sesizați telefonic prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DE 581- Drumul de Centură al municipiului Tecuci a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost rănite mai multe persoane.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia

Agenții de la Poliția Rutieră care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un tânăr, în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Tutova, judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul de centură, la efectuarea unei manevre de depăşire a unei autoutilitare, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Negrileşti, judeţul Galaţi. De asemenea, în acest impact a fost implicată şi autoutilitara.

Tânărul în vârstă de 19 ani a ieșit pozitiv la cocaina și canabis

În urma accidentului dramatic a rezultat vătămarea corporală a unui trei persoane: conducătorul auto în vârstă de 33 de ani şi un copil în vârstă de 2 ani aflat în autoturismul condus regulamentar, iar cea de-a treia persoană, pasager în autovehiculul angajat în depăşire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Toate cele trei victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Descoperirea unei epave în Eforie Sud a blocat lărgirea plajelor

Conducătorii auto deţin permise de conducere aflate în perioada de valabilitate, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri, însă, la testarea cu aparatul tip Drugtest Drager a tânărului în vârstă de 19 ani au rezultat valori pozitive la consumul de canabis şi cocaină, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, respectiv, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe pe numele tânărului în vârstă de 19 ani.

Citește și: O adolescentă de 14 ani a murit după ce a inhalat vaporii unui deodorant. Mesajul tatălui îndurerat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si