Update: Trupul unui tânăr de 19 ani a fost scos din apele râului Bega. Trupul său se afla în apropiere de Pasarela Îndrăgostiţilor de la Parcul Copiilor. 

Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare. Tânărul era din Republica Moldova și era student la Timișoara, spun polițiștii. De altfel, acesta își sărbătorise marți ziua de naștere. Acum, oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Au început și cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul nefericit.

Este posibil ca adolescentul să fi fost în stare de ebrietate și sa fi căzut accidental în Bega, informează Opinia Timișoarei.

Student mort Bega

Un tânăr de 19 ani a fost găsit în râul Bega.

[Sursa foto: ISU Timiș]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Copil în vârstă de 14 ani, din Vaslui, transportat de urgență la spital, după ce a fost lovit de un cal. În ce stare se află băiatul

 

Miercuri dimineața, în jurul orei 04:00 pompierii de la ISU Timiș au fost chemați în zona Parcului Copiilor, unde o persoană ar fi dispărut în râul Bega.

Cine a sunat după ajutor?

Imediat la fața locului au fost chemaţi și scafandri din judeţele Arad şi Hunedoara pentru a ajuta la această misiune dificilă.

"În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu două autospeciale și un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din județele Arad și Hunedoara", au transmis reprezentanţii Isu Timiş.

Persoană dispărută Bega

Imagine cu căutările de pe râul Bega.

[Sursa foto: Timis Online]

Citește și: Tânără de 20 de ani, lovită de o elevă a unei școli de șoferi, în Timișoara. Instructorul auto nu se afla în mașină

Conform Opinia Timișoarei, doi studenți care treceau prin zonă, în drum spre Complexul Studențesc, au fost cei care au văzut persoana în apă și au sunat la 112 pentru a cere ajutor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si