Percheziții într-un parc din Drobeta-Turnu Severin, la un tânăr de 19 ani, care a fost găsit cu arme albe asupra lui. Acesta avea o macetă în lungime de aproximativ un metru. Tânărul a fost somat și mobilizat, fiind condus, ulterior, la sediul poliției.

Citește și: Dosar penal pentru o tânără din Brăila. Polițiștii au găsit în geanta femeii un cuțit

Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecția proprie, iar cuțitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior de la o stație de livrare. 

Dosar penal pentru o tânără din Brăila. Polițiștii au găsit în geanta femeii un cuțit

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Ordine Publică, au oprit în trafic un autoturism pe strada Maramureș din municipiu, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila. Polițiștii au descoperit o armă albă în geanta unei pasagere.

În urma controlului efectuat de polițiști, în poșeta unei tinere, în vârstă de 22 de ani, a fost ridicat și găsit un cuțit.  În cauză a fost întocmit  dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și:  Trei persoane au fost transpoartate la spital în urma unui accident la Baia Mare

De asemenea, asupra unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, pasager în autoturism, a fost găsit un plic din plastic autosigilant ce  conținea fragmente vegetale, fiind ridicat în  vederea continuării cercetărilor. 

Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Polițiștii din Gorj au deschis un dosar penal după ce doi bărbați s-au bătut din cauza unei neînţelegeri în trafic pe o stradă din Târgu Jiu.

În urma scandalului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire. Totul a pornit de la o neînțelegere în trafic.

Citește și:  VIDEO- O primărie din Maramureș a montat mai multe semafoare pentru siguranța pietonilor

Cei doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare preț de câteva minute, iar poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Gorj s-au autosesizat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și:  VIDEO-Accident rutier produs în Mureș, între un autocamion și un autoturism. Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD

Incidentul avut loc în zona Colegiului Naţional Spiru Haret, după ce un şofer nu a acordat prioritate la o trecere pentru pietoni. În scandal au fost implicați un bărbat în vârstă de 37 de ani și unul în vârstă de 43 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si