Sam Ballard a făcut ulterior o infecţie rară, a stat în comă timp de un an, a rămas paralizat şi s-a stins din viaţă zilele acestea, după opt ani de chin. Sam Ballard a mâncat limaxul (melc fără cochilie) dintr-o glumă cu prietenii, în 2010. Însă ceea ce trebuia să fie doar o provocare s-a transformat într-o tragedie. La scurt timp, tânărul a făcut encefalită şi a intrat în comă pentru 420 de zile.

El a ieşit din comă, însă a rămas cu leziuni cerebrale grave şi a mai trăit încă aproape şapte ani. Tânărul a murit vineri, potrivit anunţului făcut de familie.

”A fost înconjurat de cei 20 de oameni pe care i-a iubit cel mai mult”, a relatat presa locală, citată de CNN.

Totul s-a petrecut în 2010, la o petrecere în Sydney, unde Sam Ballard era împreună cu mai mulţi prieteni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Stăteam de vorbă la un pahar de vin roşu şi încercam să ne comportăm ca nişte adulţi atunci când am văzut un limax târându-se pe jos. Apoi a fost o scurtă conversaţie. <Să-l mănânc?> a întrebat Sam. Apoi, bang! Şi aşa s-a întâmplat totul”, a povestit Jimmy Galvin, cel care era cu Sam Ballard în acea noapte.

Pe moment nu s-a întâmplat nimic, dar în zilele următoare Sam a început să simtă dureri în ambele picioare.

Câteva zile mai târziu, el a aflat că a fost infectat cu viermele pulmonar al şobolanului.

Un promiţător jucător de rugby, el şi-a petrecut restul vieţii într-un scaun cu rotile, continuând să aibă nenumărate convulsii şi devenind tetraplegic.

Sursă: digi24.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si