Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 19 ani din Rosiorii de Vede, gasit spanzurat de catre parintii sai

Tragedie uriasa in localitatea Rosiorii de Vede din judetul Teleorman, acolo unde un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit spanzurat in noaptea de sambata spre duminica intr-o anexa a casei in care locuia.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sergiu avea toata viata inainte si nimeni nu stie de ce a recurs la acest gest extrem, mai ales ca el nu si-a justificat gestul si nu a lasat niciun bilet de adio.

"A spus ca iese pana afara si nu s-a mai intors. Parintii au fost cei care l-au gasit spanzurat intr-o anexa a gospodariei. Nu a lasat niciun bilet prin care sa-si justifice gestul", a declarat Teodora Dragole, purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Pe pagina de facebook a tanarului au aparut diverse mesaje de condoleante, iar mai multi prieteni de-ai lui si-au inlocuit poza de profil cu un patrat negru, in semn de doliu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI