Marian Macovei, un tanar de 19 ani din comuna Miclesti (judetul Vaslui), s-a sinucis spanzurandu-se in garajul familiei, dupa ce aflase ca iubita lui, cu care era impreuna de 5 ani, l-ar fi inselat. "A fost descoperit de tatãl lui, care a încremenit când si-a vãzut fiul atârnând în streang. Speriat si în stare de soc, tatãl bãiatului a dat alarma. La scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Medicii au încercat din rãsputeri sã-i salveze tânãrului viata, dar, cu toate eforturile, acestia au fost obligati sã declare decesul", sustine vremeanoua.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sursa citeaza mentioneaza si alte amanunte despre Marian. "Despre Marian Macovei, sãtenii povestesc cã era un tânãr cu probleme. Acesta era cãutat de politisti dupã ce ar fi spart o locuintã din sat, în urmã cu doi ani de zile. Relatia sa cu tatãl era una destul de tensionatã si s-ar fi certat de câteva ori dupã ce tânãrul ar fi sustras din casã sume de bani.

De asemenea, oamenii spun cã nu era la prima tentativã de suicid. De fapt, aceasta era a treia, dupã ce a încercat sã-si taie venele si sã provoace un accident auto anul trecut", aminteste vremeanoua.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si