Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut de polițiștii din Caraș-Severin, după ce a tras cu un pistol cu bile spre un bărbat.

Victima a fost rănită în abdomen. Totul s-a petrecut pe o stradă din Reșița.

Citește și: Explozie puternică într-un bloc de locuințe. 30 de oameni au fost evacuați

Cum s-a întâmplat totul?

La data de 4 iunie, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani din Reșița, bănuit că în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20:40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din municipiu, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat în vârstă de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului, potrivit Poliției Județene Caraș-Severin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Huedin! Un bărbat a fost împușcat în picior de doi polițiști: „Uitați, au vrut să-l omoare!”

Autoritățile au precizat că bărbatul de 55 de ani a fost transportat la spital, acolo unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare.

Ce a făcut tânărul după ce a tras cu pistolul?

Autoritățile au menționat că, după comiterea faptei, tânărul în vârstă de 19 ani a părăsit locul incidentului și a ascuns pistolul cu bile din plastic într-o debara din scara unui bloc, acolo

unde l-au și găsit polițiștii.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește și: Ultimele detalii în cazul femeii care a fost găsită moartă în Sectorul 4, într-un sac de plastic din lada patului: „Mirosea puternic”. Unde s-ar ascunde suspectul principal?

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si