Tragedia a avut loc in dimineata zilei de sambata, 18 august, in districtul Balashikha, Rusia. Baiatul este fiul fostului deputat Maxim Shingarkin. Roman Shingarkin si iubita lui Alexandra Solovyova, studenta la medicina, au murit dupa ce s-au aruncat in gol de pe un bloc cu 14 etaje.

Potrivit postului de televiziune Telegram, citat de crimerussia.com, cei doi erau legati la maini, unul de celalalt, cu catuse.

Fiul lui, Roman, a mai fost in atentia presei rusesti si internationale, dupa ce, in urma participarii la mitingul neautorizat din 26 martie 2017, el si prietenul lui s-au urcat pe un stalp de iluminat ca sa nu fie arestati.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Roman spune in mesajul lui ca moartea sa si a iubitei lui nu are legatura cu jocul sinucigas Balena Albastra sau cu parintii lor.

"Cand cititi asta, sunt deja mort. Sper sa fiu mort. Nimeni nu trebuie pedepsit, doar noi suntem de vina. Noi suntem propriii nostri judecatori. Sunt doar un om trist", si-a incheiat baiatul mesajul.

Alaturi de aceste randuri, Roman a postat o fotografie in care apar doua persoanje construite din piese de Lego, cu mainile impreunate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si