Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Șoferul a pierdut controlul volanului

Accident dramatic pe o stradă din municipiul Târgu-Neamţ. Un șofer în vârstă de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat cu autoturismul.

Alexandra Costea,

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Șoferul a pierdut controlul volanului

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul în vârstă de 20 de ani, originar din localitatea Răuceşti, a fost grav rănit după ce în noaptea de joi, 13 iulie 2023, spre vineri, 14 iulie 2023, s-a răsturnat cu autoturismul pe o stradă din oraşul Târgu-Neamţ, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a alunecat pe zăpadă şi a căzut în zona Cerdacul Văii Cerbului

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 20 ani, din Răuceşti conducea un autoturism pe strada Castanilor, din Târgu-Neamţ, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se pe cupolă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto", a transmis Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, citat de jurnaliștii de la  Agerpres.

Șoferul a fost transportat de urgență la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu-Neamţ, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: Doi turişti au fost la un pas să se înece în Eforie Nord. Tinerii au fost salvați în ultima clipă după ce au ignorat avertismentele salvamarilor

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Oamenii legii din județul Neamț continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii faptelor de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier grav în Iași. O ambulanță a fost implicată

În județul Iași, pe raza Comunei Ceplenița a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță care se afla în timpul unei intervenții.

Polițiștii au fost sesizați astăzi cu privire la provocarea unui accident rutier în care a fost implicată și o ambulanță, aflată în timpul unei intervenții.

Mai multe echipaje au intervenit la locul accidentului și au acordat îngrijiri medicale persoanelor rănite.

La data de 11 iulie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 28 B, pe raza comunei Ceplenița, din județul Iași.

Citește și: A căzut gheață de mărimea unui ou de găină. „Am crezut că ne ia mașinile pe sus”

În tragicul accident a fost implicată o ambulanță care circula cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, fiind în timpul unei intervenții. Aceasta a fost lovită de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate, intrând astfel în coliziune directă cu aceasta.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Mai mulți copii au leșinat din cauza căldurii, într-un tren care mergea la Constanța

În urma impactului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "vătămare corporală din culpă". De asemenea, cercetările continuă în vederea soluționării accidentului.

Nu se cunosc mai multe detalii în acest moment.

Citește și: Elevii de liceu ar putea studia o nouă materie. Anunțul făcut de Ligia Deca

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI