"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în data de 28 iunie a.c., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Feteşti, ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o minoră de 15 ani, din comuna Stelnica, pe care ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o. În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului", se precizează într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții IPJ Ialomiţa.

Citește și: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Tânărul a pierdut mult sânge

Totodată, pe numele bărbatului în vârstă de 20 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  "lipsire de libertate, act sexual cu minor, violenţă în familie şi ameninţare".

Citește și: Mai mulți șerpi au fost găsiți în două locuințe din Argeș. Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea lor

În aceste momente, cercetările sunt continuate de către oamenii legii sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Un bărbat proaspăt eliberat din închisoare a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, în curtea bisericii

Un individ de 26 de ani, care abia a ieșit din pușcărie a batjocorit o copilă de 12 ani în curtea unei biserici din Olt.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un bărbat de 26 de ani, proaspăt eliberat din închisoare, va ajunge din nou după gratii, după ce a profitat de naivitatea unei copile de doar 12 ani, pe care a atras-o într-un imobil din curtea unei biserici din Olt și a întreținut cu ea raporturi sexuale, potrivit Stiri pe surse.

Faptele s-ar fi petrecut cu aproximativ o săptămână în urmă, însă părinții fetei au aflat de-abia marți, 27 iunie 2023, când au și anunțat poliția, tot ieri bărbatul fiind reținut.

Citește și: Un cunoscut bucătar din Târgu-Jiu și soția sa au decedat într-un teribil accident pe autostrada A1 București- Pitești: "Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte"

Bărbatul este din Băbeni, un oraș din județul vecin, Vâlcea, și ar fi ajuns la Dobroteasa pentru că aici există un așezământ în care li se oferă adăpost celor aflați în nevoie. În acest imobil ar fi și atras-o pe copilă și ar fi convins-o să întrețină cu el relații sexuale.

Citește și: Un bărbat din Tulcea a fost săltat de jandarmi după ce și-a amenințat soția și a distrus mobilierul

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale”, au anunțat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar bărbatul a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Conform unor surse aproapiate anchetei, bărbatul de 26 de ani are antecedente penale. Mai mult, era proaspăt eliberat din închisoare, ultima pedeapsă pe care a executat-o fiind pentru tentativă de omor.

Citește și: Primarul din Craiova, declarații după crima comisă în Grădina Botanică din Craiova: „A venit special să omoare pe cineva. A dat de 20 de ori cu cuțitul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si