Un tânăr de doar 20 de ani a fost depistat cu o alcoolemie record de 2,74 g/l alcool pur în aerul expirat, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Totul s-a petrecut într-o comună din Dolj. Oamenii legii au stabilit că el nu are permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată încă din anul 2018.

Citește și: Un șofer beat a provocat un grav accident rutier în Suceava

Tânărul avea o alcoolemie record

IPJ Dolj a transmis, în cursul zilei de miercuri, că polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Giubega au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Galicea Mare.

El este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

„În fapt, la data de 6 mai, tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenţei, din comuna Galicea Mare, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate două mostre biologice.

În urma analizei de sânge efectuate la Institutul de Medicină Legală, din municipiul Craiova, s-a stabilit faptul că acesta avea o alcoolemie de 2,74 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 2,5 g/l alcool pur în sânge la a doua probă”, a transmis IPJ Dolj.

Citește și: Mireasă ucisă chiar în ziua nunții sale. Incredibil cine era șoferița băută

Sursa citată a menţionat că tânărul nu are permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus are autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 4 octombrie 2018.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si