O mașină condusă de un tânăr în vârstă de doar 20 de ani s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pord, gardul a două curți, în apropiere de Buzău. Totul s-a petrecut în cursul serii de sâmbătă.

Autoturismul mergea pe Direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Șoferul în vârstă de 20 de ani a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat.

Citește și: Un tânăr a intrat cu mașina în sediul unei firme din Târgoviște. Acesta nu avea permis de conducere

Doi minori au fost răniți

Cei doi pasageri din autoturism, doi adolescenți în vârstă de 16 și 17 ani, au fost răniți. 

„Autoturismul condus, pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de un șofer în vârstă de 20 de ani, din Valea Râmnicului, a părăsit partea carosabilă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod și cu gardul a două imobile, apoi s-a răsturnat", anunță IPJ Buzău.

Citește și: Două persoane au decedat în urma unui accident rutier în Vrancea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tinerii răniți sunt din Bălăceanu și Valea Râmnicului. Ambii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile vor întocmi un dosar penal. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Un tânăr a intrat cu mașina în sediul unei firme din Târgoviște

Un adolescent în vârstă de 16 ani a intrat cu mașina în sediul unei firme din Târgoviște.

Tânărul s-a urcat la volan deși nu deținea permis de conducere.

Adolescentul  a pierdut controlul volanului  și a ajuns cu mașina de pe șosea, în gardul unei firme din Târgoviște.

Citește și: VIDEO- Accidentele feroviare se țin lanț! Un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat, după ce a fost lovit de un tren cu călători

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că un autoturism, condus de o persoană de 16 ani, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o societate comercială.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

În urma impactului, nu a rezultat rănirea niciunei persoane”,  a transmis  Inspectoratul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Citește și:  Două persoane au decedat în urma unui accident rutier în Vrancea

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si