Tânărul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său, în vârstă de 53 de ani, se află în stare de inconştienţă în apropierea locuinţei. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că tatăl era decedat și prezenta urme de violență pe corp.

Citeste si: Un polițist de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea liceului

"Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud ajunşi la faţa locului au constatat faptul că, din păcate, acesta (bărbatul de 53 ani) era decedat. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că acesta prezintă urme de violenţă, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracţiunii de omor. Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia poliţiştilor, fiind bănuit de comiterea faptei", a comunicat IPJ Bistrița Năsăud.

Autopsia va confirma cauza morții

O echipă complexă, formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, criminalişti şi un procuror, face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au transmis că a fost dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Citeste si: Ritual satanic în căminul studențesc

O altă tragedie în România

Un polițist din Fierbinți Târg  a fost găsit spânzurat, joi, în curtea liceului.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, sesizarea la 112 a fost făcută noaptea trecută, în jurul orei 1.00.

Citeste si:  O bătrână a murit în chinuri după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

„Poliția orașului Fierbinți Târg a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță. În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”, au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si