Crimă infiorătoare în județul Prahova. Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce este suspectat că și-ar fi ucis unchiul cu o lovitură în cap.

Citește și: Cadavrul unui tânăr a fost găsit la o ghenă de gunoi dintr-un complex studențesc

Bărbatul ar fi fost lovit cu o sticlă.
Trupul bărbatului de 57 de ani prezenta urme de violență, iar cadavrul a fost dus la Serviciul de medicină legală pentru necropsie.


Suspectul ar fi un tânăr de 20 de ani din orașul Vălenii de Munte. Acesta este nepot al victimei. Cei doi s-ar fi certat înainte.

Citește și: Descoperire macabră în Hunedoara: cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un câmp

Descoperire macabră în Hunedoara: cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un câmp

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit pe un câmp din Hunedoara. Bărbatul dispăruse de acasă în data de 31 octombrie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cadavrul bărbatului de 47 de ani a fost descoperit pe un câmp în apropiere de localitatea Beriu de către un localnic. Trupul bărbatului nu prezenta  urme de violență  vizibile.

Bărbatul dispăruse de acasă în urmă cu două săptămâni

”Astăzi, în jurul orei 9:30,  Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că, pe păşunea din apropierea satului Beriu, un localnic a găsit cadavrul unui bărbat.

Citește și:  Un bărbat a abuzat sexual cadavrele a zeci de femei la morga unui spital din Anglia. Numărul total al victimelor sale te va uimi!

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că respectivul  cadavru  aparţine unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Orăştie, a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost reclamantă în data de 31 octombrie 2022 (a se vedea buletinul de presă din 01 noiembrie  a.c.)”, precizează IPJ Hunedoara.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si