Trei persoane care făceau curățenie într-o casă părăsită din județul Sibiu au trecut prin clipe groaznice, joi, după ce acoperișul clădirii s-a prăbușit peste acestea. 

În urma impactului, un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața, iar un bărbat în vârstă de 41 de ani s-a ales cu o fractură la picior. Cea de-a treia persoană nu a fost rănită.

Ce s-a întâmplat?

La fața locului tragediei au intervenit pompierii Stației Agnita de urgență, la ieșirea din localitatea Apoș, acolo unde se afla casa părăsită al cărei acoperiș s-a prăbușit. 

casa parasita sibiu tragedie

Cele trei persoane făceau curățenie în casa părăsită atunci când acoperișul acesteia s-a desprins și s-a prăbușit peste ele.

[Sursa foto: news.ro]

Citește și: Tragedie în Sălaj! O femeie a fost aruncată de la balcon chiar de soțul ei, după o ceartă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„La faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi una de primă intervenţie”, a transmis, în cursul zilei de joi, ISU Sibiu.

Potrivit sursei precizate, cele trei persoane se aflau în interiorul casei, făcând curățenie, atunci când acoperișul s-a prăbușit. 

„Din nefericire un bărbat de aproximativ 20 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acestuia.

Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură la picior, acesta fiind preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la spital. Cea de-a treia persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a mai transmis ISU Sibiu.

O altă tragedie a avut loc în Sălaj

Pe data de 3 ianuarie, o altă tragedie a avut loc în Sălaj.

O femeie și-a pierdut viața într-un mod brutal, după o ceartă cu soțul său. Pe fondul consumului de alcool, victima ar fi fost împinsă de bărbat de la etajul ar treilea al unui bloc din oraș. 

Citește și: Cornel Dinicu vrea să îl infieze pe geamănul care a supraviețuit în incendiul de la Ferma Dacilor. Matei suferă enorm, după pierderea tatălui și a celor doi frați

Cu puțin timp înainte de tragedie, cei doi ar fi participat la o petrecere.

Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă și i-au constatat decesul. În schimb, în ceea ce-l privește pe bărbat, el a fost preluat de oamenii legii, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si