Incident șocant, seara trecută, în Vama Veche. Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior. Totul s-a petrecut într-un camping din stațiune, unde cei doi au avut un conflict spontan, iar bărbatul de 50 de ani a tras asupra lui. Tânărul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat cu un pistol airsoft la o terasă din Timișoara. Care este starea victimei?

A fost întocmit dosar penal de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.  

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche

[Sursa foto: observatorulph.ro]

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța anunță, sâmbătă, că de la fața locului a fost ridicată arma folosită de bărbat, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deținea legal. Bărbatul a declarat că a acționat pe fondul consumului de alcool.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbatul din Timișoara împușcat cu un pistol airsoft a fost rănit chiar de cumnatul lui! Victima fusese amenințată în trecut: „Unde te prind, te tai și te bat”

Un bărbat a fost împușcat cu un pistol airsoft la o terasă din Timișoara. Care este starea victimei?

Un bărbat de 36 de ani a fost dus la spital, după ce a fost împușcat cu un pistol airsoft, în timp ce se afla pe o terasă din Timișoara.

Agresorul a fost dus la audieri de către polițiști.

„Azi, în jurul orei 19:30,poliţiştii Secţiei 1 Timişoara  au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe  terasa unui local de la intersecţia străzii Renaşterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict  spontan între doi bărbaţi,în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de

ani, ar fi fost împuşcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft”, a transmis  IPJ Timiş.

Citește și:  Angajata unui cazino a fost amenințată cu un pistol de un bărbat. Acesta a furat în jur de 17.000 de lei

Care este starea victimei?

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Bărbatul de 54 de ani a fost dus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara pentru audieri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

IPJ Timiş a precizat că victima nu a suferit vătămări grave, fiind în afara oricărui pericol. 

Citește și: Angajata unui cazino a fost amenințată cu un pistol de un bărbat. Acesta a furat în jur de 17.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si