Astăzi, în jurul orei 19, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la o persoană curentată, in apropierea Aerodromului Cioca. La faţa locului s-au deplasat 3 pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara şi o ambulanţă S.A.J ”, a transmis, miercuri seară, ISU Timiş.  

Tânărul s-a curentat cu un prelungitor electric

Odată ajunși la locul incidentului, echipajele de intervenție au constatat că victima s-a curentat cu un prelungitor electric și se afla în stare de inconștiență.

Asupra sa au fost făcute manevre de resuscitare. 

Citeste si: A murit în spital după ce a primit tratamentul altui pacient

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident ”, a transmis IPJ Timiş.  

IPJ Timiş a precizat că a fost declarat decesul tânărului.  

Un bărbat s-a înecat în timp ce era la ștrand

Un bărbat s-a înecat, miercuri după-amiază, în timp ce se afla într-un bazin de înot din municipiul Piteşti. El a primit primul ajutor de la un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care se afla în timpul liber.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Vestea mult așteptată de români: prețuri cu 75% mai mici în programul „Litoralul pentru toți”

Potrivit ISU Argeş, incidentul a avut loc miercuri după-amiază, la o bază de agrement din cartierul Trivale din Piteşti.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, se afla la bazin şi s-a înecat. Acesta a primit imediat ajutor de la un paramedic aflat în timpul liber, însă starea lui este una gravă. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si