Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 21 de ani a murit pe șantier. Acesta s-a curentat în timp ce strângea un cablu electric

Un tânăr de 21 de ani a avut parte de o moarte timpurie după ce, miercuri seară, s-a curentat pe un şantier din judeţul Timiş, în timp ce strângea un cablu electric. El a fost găsit inconştient de echipele medicale, însă nu s-a mai putut face nimic.

Laura Macovei,

Un tânăr de 21 de ani a murit pe șantier. Acesta s-a curentat în timp ce strângea un cablu electric

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astăzi, în jurul orei 19, am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la o persoană curentată, in apropierea Aerodromului Cioca. La faţa locului s-au deplasat 3 pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara şi o ambulanţă S.A.J ”, a transmis, miercuri seară, ISU Timiş.  

Tânărul s-a curentat cu un prelungitor electric

Odată ajunși la locul incidentului, echipajele de intervenție au constatat că victima s-a curentat cu un prelungitor electric și se afla în stare de inconștiență. Asupra sa au fost făcute manevre de resuscitare. 

Citeste si: A murit în spital după ce a primit tratamentul altui pacient

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident ”, a transmis IPJ Timiş.  

IPJ Timiş a precizat că a fost declarat decesul tânărului.  

Un bărbat s-a înecat în timp ce era la ștrand

Un bărbat s-a înecat, miercuri după-amiază, în timp ce se afla într-un bazin de înot din municipiul Piteşti.

El a primit primul ajutor de la un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care se afla în timpul liber.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Vestea mult așteptată de români: prețuri cu 75% mai mici în programul „Litoralul pentru toți”

Potrivit ISU Argeş, incidentul a avut loc miercuri după-amiază, la o bază de agrement din cartierul Trivale din Piteşti.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, se afla la bazin şi s-a înecat. Acesta a primit imediat ajutor de la un paramedic aflat în timpul liber, însă starea lui este una gravă. 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI