Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, accidentul a avut loc marti, in jurul orei 23.00, pe drumul judetean 677 A, in comuna Fartatesti.

O persoana care mergea pe marginea drumului a fost accidentata mortal de un autoturism al carui sofer a fugit de la locul accidentului.

Politistii au inceput cercetarile in acest caz, iar dupa doua ore si jumatate l-au descoperit pe barbatul care a provocat accidentul.

Este vorba despre un tanar in varsta de 21 de ani care nu are permis de conducere si conducea un autoturism marca Audi neinmatriculat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In plus, politistii au constatat ca barbatul avea alcoolemie de 0,06 la mie.

Pe numele tanarului a fost deschis un dosar penal pentru mai multe infractiuni, inclusiv ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviitarea anchtetatorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si