Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 21 de ani, fiul unei familii de romani stabilita in Elvetia, a fost gasit mort la o saptamana dupa ce disparuse in mod misterios - "Lucas a fost un baiat extraordinar!"

Lucas Roman, un tanar de 21 de ani, fiul unei familii de romani stabilite in Elvetia, a fost gasit decedat la o sapatamana dupa ce a disparut misterios dintr-un club din Geneva. Ancheta arata ca acesta a avut parte de o moarte accidentala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul neinsufletit al tanarului a fost gasit in data de 8 septembrie pe malul drept al raului Rhone, in aporpiere de zona industriala Bois-de-Bay.

Lucas a fost cautat timp de o saptamana de catre parinti si autoritati, asta dupa ce a disparut misterios in noaptea de 2 spre 3 septembrie. El era nascut si crescut in Genva si in seara respectiva, nimeni nu l-a mai vazut pe tanar de la ora 3:15 noaptea, iar ultima convorbire telefonica pe care acesta a facut-o a fost la ora 4:15.

Tatal tanarului a scris pe Facebook ca "Lucas a fost un baiat bun", intr-un mesaj prin care anunta ca fiul lui a fost gasit decedat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cei de la Ministerul Afacerilor Externe Roman au dat un comunicat legat de acest caz, comunicat solicitat si pulbicat de cei de la adevarul.ro.

"Ambasada Romaniei in Confederatia Elvetiana are in atentie cazul semnalat si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii cu privire la caz.

Ancheta autoritatilor este in curs de desfasurare. Familia cetateanului roman este in legatura cu autoritatile locale si nu a contactat, pana la acest moment, misiunea diplomatica pentru a solicita asistenta consulara. Misiunea diplomatica mentine permanent legatura cu autoritatile cantonale competente pentru informatii actualizate referitoare la stadiul anchetei cu privire la disparitia cetateanului roman. Ambasada Romaniei la Berna monitorizeaza situatia, pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile locale si este pregatita sa acorde asistenta consulara in functie de solicitari."
, se arata in comunicatul MAE.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI