De două săptămîni, tânărul de 21 de ani nu mai știe nimic de mama sa. Băiatul locuiește în comuna Gropeni, judeţul Brăila, iar mama sa, Leonte Camelia, este domiciliată în judeţul Iaşi. Cei doi țineau legătura prin telefon şi prin intermediul reţelelor de socializare.

Citeste si: Doliu în handbalul românesc: Un mare antrenor a murit

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la locul unde este căutat Iulian, băiețelul de 8 ani din Constanța dispărut

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Iohannis, la Ministerul Justiţiei: Se închide o etapă de tristă amintire. Trebuie reluată discuţia pe legile justiţiei

„Fiul ţinea legătura cu mama sa prin intermediul convorbirilor telefonice şi al reţelelor de socializare, asta pentru că locuiau în judeţe diferite. Tânărul declară că nu a reuşit să mai ia legătura cu mama sa de aproximativ două săptămâni”, a declarat pentru Adevărul inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", a adăugat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si