Tragedia s-a produs vineri, pe 27 august, la ora 14:40. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani a fost găsit împușcat în locuința sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Două femei au ajuns la spital după ce au fost lovite cu mașina de către un polițist. Ele se aflau pe o bancă din parcul IOR din Capitală

Tânărul intrase în depresie după ce se despărțise de iubita sa

Cel mai probabil, tânărul a recurs la acest gest extrem după ce s-a despărțit de iubita lui, potrivit unor surse judiciare. Ar fi ajuns acasă după o discuție pe care a avut-o cu prietena lui, moment în care a găsit arma tatălui, cu care s-a împușcat în piept.  

Citeste si: Un copil de numai 8 ani și bunica acestuia, bătuți de doi indivizi

O echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a deplasat la fața locului. Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz

Tatăl tânărului care s-a sinucis va trebui să dea explicații în fața magistraților, întrucât legea prevede condiții stricte pentru persoanele care dețin arme.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si