Un român a încetat din viață în Italia. Tânărul în vârstă de doar 22 de ani era la plimbare, când la un moment dat s-a prăbușit la pământ. 

De ce a murit Mădălin?

Mădălin era în centrul comunei Sezze, provincia Latina, regiunea Lazio, un loc extrem de aglomerat când s-a întâmplat tragedia. Trecătorii au rămas șocați la scenele pe care le-au văzut. Aceștia au sunat imediat la numărul unic de urgență, însă medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe tânăr.

În cele din urmă, ei au fost nevoiți să constate decesul.

Se bănuiește că Mădălin ar fi suferit un infarct, însă momentan este doar o ipoteză. Trupul său a fost la dus la necropsie, pentru ca specialiștii să afle ce a condus la această tragedie.

Român mort Italia

Mădălin s-a prăbușit în stradă și nu a mai putut fi salvat.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Unirii Principatelor, pentru români: ”Știu că mai sunt multe probleme de rezolvat. 2024 este un an extrem de dificil”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Carabinierii deja fac cercetări în acest caz. Familia lui Mădălin este îndurerată, și nu-și poate explica nici acum ce s-a întâmplat cu tânărul de 22 de ani. Necazurile par să se țină lanț de familia lor, având în vedere că nu de mult a murit și tatăl lui Mădălin.

În aceste momente dificile, mai mulți apropiați ai băiatului și-au dorit să ajute, așadar au făcut publice două conturi unde oamenii cu suflet mare pot dona, astfel încât trupul tânărului să poată fi repatriat în România.

Alex, adolescentul de 14 ani mort în Roma este condus pe ultimul drum

Alexandru, băiatul care a fost împușcat la Roma este condus miercuri pe ultimul drum de familie și apropiați. Anchetatorii au dezvăluit că în acea seară ar fi fost trase 15-20 de gloanţe. 

Alex român mort Italia

El este Alex, tânărul de 14 care a murit în Italia.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

Citește și: Concubina lui Cornel Dinicu rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea incendiului de la Ferma Dacilor

Slujba de înmormântare a avut la biserica Ortodoxe Santo Stefano din Valmontone, unde a și fost botezat băiatul. Din păcate, familia nu a fost lăsată să aducă trupul neînsuflețit al tânărului în România.

Până în acest moment, două persoane au fost reținute în acest caz. Doi veri de 24 și 33 de ani, care sunt acuzați de complicitate la omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si