Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 22 de ani, accidentat mortal în Constanţa. Şoferul a fugit de la locul faptei

Tragedie în Constanţa! Un tânăr de 22 de ani a fost accidentat mortal de un şofer care a fugit de la locul faptei.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cosmin avea 22 de ani şi a traversat o strada din Constanţa la câţiva metri de trecerea de pietoni. În acel moment el a fost izbit în plin de o maşină. Şoferul a fugit de la locul tragediei, în loc să oprească să solicite ajutor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, in apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de o persoana neidentificata încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fara încuviinţarea organelor de poliţie. Poliţiştii constănţeni au început cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorului şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorului.", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI