O altă tragedie a avut loc vineri în Capitală, într-un șir de evenimente tragice în care autoritățile au o mare parte de vină. La fel ca în cazul femeii de la Constanța care s-a aruncat în gol de la etajul 6 ca să scape de incendiu, nici acum pompierii nu au făcut nimic să ajute un tânăr sinucigaș.

Un student în vârstă de 22 de ani din București s-a urcat pe acoperișul unui cămin studențesc de 4 etaje și a amenințat timp de mai multe ore că se sinucide.

În cele din urmă, el s-a aruncat în gol pe caldarâm. 

Tânărul a fost resuscitat fără rezultat de medici și a fost delarat mort, potrivit Antena 3. Din primele informaţii se pare că tânărul ar fi fost părăsit de iubită la începutul acestui an.

Citeste si: VIDEO-Întrebări după moartea șocantă a unei femei. Cine sunt vinovații

Tânărul de 22 de ani s-a aruncat în gol după 3 ore de amenințări

La fața locului au ajuns polițiștii, pompierii, dar și trei negociatori. De asemenea, s-au deplasat lângă căminul studențesc și două ambulanțe SMURD care au fost pregătite să intervină în cazul în care negocierile dădeau greș.

Citeste si: VIDEO- Consiliere psihologică gratuită pentru studenții cu probleme

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La fața locului fusese adusă și o tânără, nu se știe dacă era iubita, prietena sau ce fel de cunoștință era, dar din păcate nici aceasta nu a reușit să îl convingă pe tânăr să renunțe la gestul extrem, potrivit B1 TV.

Timp de trei ore tânărul a stat pe acoperişul imobilului. Nu a avut nicio o revedicare, iar negociatorii au discutat cu el zeci de minute.

La un moment dat, tânărul a sărit în gol de pe acoperișul căminului pentru studenți, sub ochii salvatorilor și ai martorilor. Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, în încercarea de a-i salva viața, a transmis Observator TV.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Imagini șocante. 7 studenți au murit după ce au căzut de la etajul unei universități

Băiatul, abandonat de familie în copilărie

Tânărul este născut în 1998 și este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces.

Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării. 

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit între-un sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca receptioner și din primul an de facultate consuma droguri. Tânărul locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse Antena 3.

Zilele trecute, un pensionar din Onești a luat ostatici doi muncitori și i-a ucis după câteva ore de negocieri eșuate cu forțele de ordine. În urmă cu două săptămâni, pompierii au venit nepregătiți la un incendiu din Constanța și o femeie s-a aruncat în gol de la etajul 6, sub ochii forțelor de intervenție.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si