Viața s-a sfârșit brusc pentru un tânăr de doar 24 de ani. Fratele său l-a găsit fără suflare, pe câmp. Moartea tânărului este învăluită în mister, iar oamenii legii iau mai multe ipoteze în calcul.

A fost găsit mort la 24 de ani, pe câmp

Un caz șocant se desfășoară în zona localității Cladova, din Timiș, unde a fost găsit cadavrul unui tânăr.

Citește și: VIDEO O zi la piscină i-ar fi adus moartea lui Sorin. Antrenorul adolescentului e în stare de șoc: „Era ca și copilul meu”

Potrivit primelor informații, este vorba de un tânăr de 24 de ani. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de fratele său care a alertat imediat autoritățile.

Moartea tânărului este învăluită în mister. Pe corpul acestuia au fost găsite mai multe urme de violență, dar și o rană în zona gâtului. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Una dintre ipoteze ar fi că tânărul a participat la o partidă ilegală de vânătoare și a fost împușcat accidental.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și au condus mai multe persoane la audieri. Printre aceștia se află și tatăl tânărului.

Citește și: VIDEO Și-a pus botox, a slăbit și și-a îndepărtat tatuajele doar ca să scape de poliție. Interlopul român a fost însă depistat de autoritățile spaniole

"La data de 26.07.2024, în jurul orei 02:12, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Făget au fost sesizati prin apel SNUAU 112, cu privire la decesul unei persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat pe un câmp dintre localitățile Cladova și Lăpușnic, un tânăr în vârstă de 24 de ani, decedat, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea procurorului, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Tânărul decedat ar fi din Ohaba Lungă. Acesta era un împătimit al vânătorii, iar cunoscuții drept un băiat liniștit, care nu a creat probleme. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si