Un tânăr în vârstă de la 24 de ani și-a pierdut viața în timp ce încerca să ajute o femeie. Acesta a fost martorul unui furt și a încercat să recupereze telefonul mobil.

Acesta a căzut pe asfalt și a decedat

Tânărul se afla în una din cele mai aglomerate piețe din Constanța. Acesta a văzut cum telefonul unei femei a fost furat.

Femeia era vânzătoare la o tarabă.

Acesta a alergat după hoț, pentru a-l prinde, însă și-a pierdut viața. Din primele informații, tânărul suferea de afecțiuni cardiace. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Unul dintre martori au sunal la 112, dar tânărul a murit în drum spre spital.

Citeste si: VIDEO| Cinci alpiniști au fost uciși de o furtună pe Muntele Elbrus

Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva

”Radu avea în jur de 24-25 de ani și era un super băiat. Ajuta oamenii din Tomis III cu diferite treburi, fără să aștepte ceva în schimb.

Era un băiat cuminte și educat, chiar dacă viața nu a fost prea fericită pentru el, acesta trăind mai mult pe străzi. În ultimul timp, reușise să își închirieze o casă și locuia acolo. Din păcate, a decedat la spital, în încercarea de a ajuta un om”, a declarat unul dintre martori.

Citeste si: Accident de muncă îngrozitor: Un bărbat a murit pe platforma industrială unde lucra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si