Potrivit IPJ Ialomiţa, vineri seară, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că în oraşul Căzăneşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 

Citeste si: Accident pe DN2: O persoană a murit şi o alta a fost rănită. Traficul este oprit pe ambele sensuri

Șoferul a părăsit locul producerii accidentului

În urma verificărilor, a reieşit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Căzăneşti se deplasa pe marginea părţii carosabile, a fost lovită de o autoutilitară al cărei şofer a părăsit locul producerii accidentului

Poliţiştii au depistat autoutilitara care a lovit-o pe femeie, în curtea unui imobil din Căzăneşti. De asemenea, şoferul vehiculului, un tânăr de 24 de ani. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un avion s-a prăbușit în Republica Dominicană. Nouă persoane au murit, printre care doi copii și un cunoscut producător muzical

Avea o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat

Acesta  a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor în bazele de date a reieşit că bărbatul are şi dreptul  de a conduce suspendat. 

În urma accidentului rutier, femeia lovită a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, însă după câteva ore a decedat. 

Tânărul de 24 de ani a fost reținut de polițiști.Este cercetat penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea sub influenţa alcoolului.

Citeste si: Un șofer de 79 de ani din Deva a murit după ce s-a izbit cu mașina de un zid


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si