Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 24 de ani din Caras-Severin a murit din cauza rujeolei

La doar 24 de ani, un barbat din Caras-Severin a murit din cauza rujeolei, care a facut ravagii in toata tara. Tanarul s-a stins din viata, joi, din cauza complicatiilor cauzate de boala, sustin medicii de la spitalul din Timisoara.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit cadrelor medicale, pacientul avea probleme pulmonare, iar starea lui de sanatate s-a agravat dupa ce a contactat virusul rujeolic, informeaza Resita.ro.

Tanarul din localitatea Ciudanovita a fost internat, initial, la Spitalul Judetean din Resita. Medicii i-au administrat un tratament impotriva rujeolei, care nu a dat insa rezultate. Asa ca barbatul a fost transferat la spitalul din Timisoara, unde s-a stins din viata.
La nivel national, 31 de persoane au murit din cauza rujeolei, conform datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pana la 9 iunie, au fost confirmate 6743 de cazuri de rujeola in Romania. Dintre cele 31 de decese, opt au fost inregistrate in judetul Timis, cinci in judetul Arad, sase in Dolj, cinci in judetul Caras-Severin si cate unul in judetele Bihor, Calarasi, Satu Mare, Vaslui, Galati, Mures si Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI